­čîŞOSEBNI PREVZEM mo┼żen v ponedeljek 25.3, med 12:00 in 16:00 za vsa naro─Źila oddana do nedelje 24.3 do 23:59 ­čîŞ
Hej ti! Veseli smo, da si tu ­čśŐ

0
POBRSKAJ MED NAŠIMI IZDELKI

Personalizirane skodelice

Odkrijte popolno darilo za vsako prilo┼żnost z na┼ío izbrano kolekcijo unikatnih in edinstvenih personaliziranih skodelic. I┼í─Źete personalizirano darilo za nekoga posebnega, darilo za rojstni dan ali darilo ob rojstvu otroka? To je to! Na┼íe skodelice z napisom pa so poleg tega ve─Ź kot zgolj darilo: so most med vami in obdarovancem, vzbujajo prijetne odzive in ustvarjajo trajne spomine.

Ve─Ź kot le darilo

Odkrijte popolno darilo za vsako prilo┼żnost z na┼ío izbrano kolekcijo unikatnih in edinstvenih personaliziranih skodelic. I┼í─Źete personalizirano darilo za nekoga posebnega, darilo za rojstni dan ali darilo ob rojstvu otroka? To je to! Na┼íe skodelice pa so poleg tega ve─Ź kot zgolj darilo: so most med vami in obdarovancem, vzbujajo prijetne odzive in ustvarjajo trajne spomine.

Unikatno oblikovane

Na┼íe skodelice s svojimi premi┼íljeno izbranimi dizajni presegajo golo uporabnost, saj so zasnovane tako, da pri─Źarajo nasmeh in prinesejo toplino v srca obdarovancev. Vsaka skodelica pripoveduje svojo zgodbo s pomo─Źjo bogate palete tem in motivov, zato so kot nala┼í─Ź za darilo ob posebnih trenutkih.

Odli─Źna kakovost

Skodelice so na voljo v emajlirani in kerami─Źni izvedbi ter so izdelane iz visokokakovostnih materialov. To pomeni, da prina┼íajo trajnost pri uporabi in obujanju spominov z vsakim po┼żirkom. Dolgotrajno srkanje ÔÇô pardon ÔÇô zadovoljstvo je tako zagotovljeno.

O nas
PixiINK d.o.o.
Pod kostanji 16,
3000 Celje

PE: Mariborska cesta 7, 3000 Celje (lokacija za osebni prevzem)
info@pixiink.com
Povezave

ÔÇó  Dostava in na─Źini pla─Źila
ÔÇó  Trgovina
ÔÇó  O nas
ÔÇó  Kontakt
ÔÇó  Ko┼íarica

0